Ai fost pacient Stomalux? Scrie si tu o recomandare!

Inca de mic am avut nenumarate probleme dentare, ocazie prin care am cunoscut diferiti medici stomatologi atat in Iasi, Bucuresti, cat si in strainatate. La sfarsitul lui 2015 si pana in prezent am fost de mai multe ori la dl. Iurie Spanu si pot spune ca in sfarsit am cunoscut un medic stomatolog de care sunt intr-adevar multumit si in care am incredere. Apreciez la dl. Iurie seriozitatea, profesionalismul, punctualitatea si in mod deosebit respectul fata de banul clientului. Mesajul meu nu se doreste a fi reclama pentru clinica ci un mijloc prin care imi arat multumirea si respectul fata de domnul doctor.

BogdanCoach/TrainerIasi

Mii de multumuri domnului doctor Cornel Novac. Am invins una dintre cele mai dezastruoase frici doar datorita dumnealui. Recomand cu incredere intreaga echipa Stomalux! 3 cuvinte prin care pot descrie atat intreaga echipa cat si cabinetele: profesionalism la cote inimaginabile, calm si echipament modern! Cu respect, Sabina Dumitriu

Sabina Dumitriu-Iasi

Complexul pe care l-am avut toata viata mi-a fost inlaturat de domnul doctor Spanu. Am cei mai frumosi dinti si acum pot zambi din tot sufletul! Va multumesc si va recomand cu drag!

Ifrim DanielaEducatoareIasi

Azi mi-am învins frica , am ajuns la cabinetul Stomalux unde am fost întâmpinată de o echipa de asistente și de domnul doctor Novac, mi-au făcut o consultație după care mi-au făcut 2 extrageri. Acum după șase ore mă simt perfecta în sensul în care am prins curaj sa merg mai departe cu lucrarea.

Chiriac ElenaCasnicaIasi

Am avut lucrari multiple in 2010, executate estetic si durabil de Iulian. Toate interventiile au fost realizate cu anestezie. Apelati cu maxima incredere!

VladProgramatorIasi

Dl Scutari, un stomatolog desavarsit! Lucrarile dentare facute in 2000-2002 sunt si acum in 2015, perfecte. Prefer sa revin in țară la Stomalux în Iași decât sa urmez un tratament stomatologic în Londra.
Va mulțumesc si vă doresc mult succes în continuare, va recomand serviciile de fiecare dată când am ocazia.

Emma ChimiucInginer ConstructorIași - Londra

Profesionalism dublat de Tinerete! O reteta prezenta pentru dezvoltarea unui viitor de exceptie! Multumiri si felicitari domnului dr. Corneliu Novac.

Elena Andronicinginer geochimist

Un doctor profesionist. Este foarte preocupat de confortul pacientului in timpul tratamentului si mi-a recomandat solutia cea mai buna pentru problema mea, nu cea mai scumpa. Apreciez onestitatea domnului doctor, iar preturile sunt decente.

Larisa G.Consultant

o mana buna! un doctor adevarat! incercati si nu o sa va para rau! preturi mici, pentru orice buzunar!

Macovei NicolaeIasi

Multumesc si recomand celor ce au probleme cu dantura pe aceasta  cale  pe dmnul  doctor Corneliu  Novac vreau sa-i multumesc si intregii  echipe  de medici si asistente ptr garantie  si incurajarea  de a merge la dentist  in  special.  sint doctori care lucreaza foarte bine si materiale f bune.  multumesc si recomand si pentru alti pacienti.

Petrina

Ai fost pacient Stomalux? Scrie si tu o recomandare!