Medicii Stomalux au o experienta de peste 20 de ani

Prima clinica Stomalux, purtand initial denumirea de Stoma, a fost infiintata in anul 1996, in zona Hala Centrala, Iasi. Avand o echipa formata din medici stomatologi cu o experienta de peste 20 de ani, clinica stomatologica s-a dezvoltat rapid.

Clinica stomatologica Stomalux Podul de Piatra - Receptie

Incepand cu anul 2008, clinica si-a extins activitatea, printr-o noua clinica stomatologica, dotata cu aparatura moderna, in Podul de Piatra (in Iasi). Denumirea a fost schimbata in Stomalux, pentru a reflecta mai bine abordarea clinicii asupra tratamentelor dentare – tehnologii moderne pentru un zambet stralucitor!

Stomalux va ofera toate tipurile de tratamente dentare

Stomatologie Iasi - Stomalux Podul de Piatra Unit 2 Clinica stomatologica Stomalux ofera toate tipurile de tratamente dentare, incepand de la o obturatie simpla si terminand cu implantologia, lucrarile protetice din portelan si chiar tehnologii inovative: lucrari din oxid de zirconiu (material elitist in realizarea coroanelor dentare).

Consultatie primara gratuita - Programari online

Tratamentele dentare realizate de catre Stomalux primesc certificat de garantie* – intre 1 si 3 ani pentru toate manoperele dentare. *Perioadele de garantie difera in functie de tratamentul dentar.

Modalitati flexibile de plata

Dificultatile financiare impiedica adesea persoanele ce necesita tratamente dentare sa apeleze la serviciile stomatologice de calitate pe care si le doresc.

stomatologie-iasi-foto-17Stomalux se diferentiaza fata de alte clinici stomatologice atat prin experienta medicilor, pasiunea pentru servire a pacientilor, cat si prin politica preturilor: pacientii nostrii isi aleg planul de tratament si modul de plata in functie de posibilitatile financiare.

Legături utile: