Întrucât pentru noi, cel mai important ești tu, clientul nostru, îți garantăm lucrările dentare fixe și mobile, precum și implanturile.

Serviciile pe care noi ți le oferim sunt de înaltă calitate pentru ca tu să te bucuri în permanență de un zâmbet sănătos.

Oferim garanție pentru lucrările dentare realizate în întregime în clinica noastră stomatologică (între 1 și 5 ani pentru toate manoperele dentare). În eventualitatea apariției unui defect în cazul lucrării dentare executate împreună cu laboratorul de tehnică dentară, garanția poate fi solicitată numai pentru lucrările (tratamentele) realizate în cadrul Stomalux.

Perioadele de garanție diferă în funcție de tratamentul dentar. Garanția se acordă dacă pacientul se prezintă la control periodic, o dată la 6 luni. Garanția nu este același lucru cu perioada de exploatare, aceasta din urmă putând fi mult mai îndelungată.

Termeni și condiții

Garanția pentru lucrările și/sau tratamentele dentare poate fi retrasă în următoarele cazuri:

  • igienă orală neadecvată
  • nerespectarea indicațiilor medicului dentist: exemplu: Unele proteze dentare totale nu pot fi purtate și noaptea
  • nerealizarea la fiecare 6 luni a unui control și a profilaxiei
  • lucrările dentare mobile cum ar fi protezele dentare parțiale sau totale nu sunt păstrate și întreținute corespunzător, utilizând produse specifice.
  • pacientul are o boală care poate afecta lucrarea/tratamentul dentar. De exemplu diabetul, epilepsia, osteoporoza, stările post-chimioterapie au efecte negative asupra dinților.
  • lucrările dentare nu sunt întreținute corespunzător și prezintă urme de deteriorări datorate unor cauze externe: accidente, lovituri, căzături.

Important! Nu se acordă garanție pentru lucrări protetice temporare.