Despre noi
Experiență de peste 20 de ani

Prima clinică Stomalux, purtând inițial denumirea de Stoma, a fost înființată în anul 1996, în zona Hala Centrală, Iași. Având o echipă formată din medici stomatologi cu o experiență de peste 20 de ani, clinica stomatologică s-a dezvoltat rapid.

Incepând cu anul 2008, clinica și-a extins activitatea, printr-o nouă clinică stomatologică, dotată cu aparatură modernă, în Podul de Piatră (Iași). Denumirea a fost schimbată în Stomalux, pentru a reflecta mai bine abordarea clinicii asupra tratamentelor dentare - tehnologii moderne pentru un zâmbet strălucitor!

Toate tipurile de tratamente

Clinica stomatologică Stomalux oferă toate tipurile de tratamente dentare, începând de la o obturație simplă și terminând cu implantologia, lucrările protetice din porțelan și chiar tehnologii inovative: lucrări din oxid de zirconiu (material elitist în realizarea coroanelor dentare).

Tratamentele dentare realizate de către Stomalux primesc certificat de garanție* - între 1 și 3 ani pentru toate manoperele dentare. *Perioadele de garanție diferă în funcție de tratamentul dentar.

Modalități flexibile de plată

Dificultățile financiare împiedică adesea persoanele ce necesită tratamente dentare să apeleze la serviciile stomatologice de calitate pe care și le doresc.

Stomalux se diferențiază de alte clinici stomatologice atât prin experiența medicilor, pasiunea pentru servire a pacienților, cât și prin politica prețurilor: pacienții noștri își aleg planul de tratament și modul de plată în funcție de posibilitățile financiare.


Garanție pentru lucrările dentare

Întrucât pentru noi, cel mai important ești tu, clientul nostru, îți garantăm lucrările dentare fixe și mobile, precum și implanturile.
Serviciile pe care noi ți le oferim sunt de înaltă calitate pentru ca tu să te bucuri în permanență de un zâmbet sănătos.

Oferim garanție pentru lucrările dentare realizate în întregime în clinica noastră stomatologică (între 1 și 5 ani pentru toate manoperele dentare). În eventualitatea apariției unui defect în cazul lucrării dentare executate împreună cu laboratorul de tehnică dentară, garanția poate fi solicitată numai pentru lucrările (tratamentele) realizate în cadrul Stomalux.

Perioadele de garanție diferă în funcție de tratamentul dentar. Garanția se acordă dacă pacientul se prezintă la control periodic, o dată la 6 luni. Garanția nu este același lucru cu perioada de exploatare, aceasta din urmă putând fi mult mai îndelungată.

Termeni și condiții

Garanția pentru lucrările și/sau tratamentele dentare poate fi retrasă în următoarele cazuri:

  • igienă orală neadecvată
  • nerespectarea indicațiilor medicului dentist (exemplu: unele proteze dentare totale nu pot fi purtate și noaptea)
  • nerealizarea la fiecare 6 luni a unui control și a profilaxiei
  • lucrările dentare mobile, cum ar fi protezele dentare parțiale sau totale nu sunt păstrate și întreținute corespunzător, utilizând produse specifice
  • pacientul are o boală care poate afecta lucrarea/tratamentul dentar (de exemplu diabetul, epilepsia, osteoporoza, stările post-chimioterapie au efecte negative asupra dinților)
  • lucrările dentare nu sunt întreținute corespunzător și prezintă urme de deteriorări datorate unor cauze externe: accidente, lovituri, căzături.

  • Important! Nu se acordă garanție pentru lucrări protetice temporare.


    © 1996 - Stomalux